top of page

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de SET i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

· Qui és el responsable del tractament de les seves dades.

· Para quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.

· Quin és la legitimació per al seu tractament.

· Durant quant temps els conservem.

· A quins destinataris es comuniquen les seves dades.

· Quins són els seus drets.

1. RESPONSABLE:

SET PRAT PAPER DISTRIUBUCIONS, S.A.  

A58707340

C/Ramon de Trinxeria 8 – Pol-. Ind. “El Pla”

08980 de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)   

(+ 34) 93.685.97.00

set@set.es

 

2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ DELS TRACTAMENTS DE LES DADES ENVIADES A TRAVÉS DE:

 

  • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic.

Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

  • ENVIAMENT DEL CURRÍCULUM VITAE PER CORREU ELECTRÒNIC

Finalitat: Disposar del seu currículum per participar en els nostres processos de selecció de personal.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en remetre'ns la seva informació personal i currículum per als nostres processos de selecció de personal.

Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a futurs processos.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

 

3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

4. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

· Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.

· Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats pels quals van ser recollits.

· Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.

· Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.

· Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.

· Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

 

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referencia "Dades Personals", especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. COOKIES

Aquesta pàgina web únicament utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis oferts en la mateixa i que en cap cas tracten dades de connexió i/o dels dispositius ni capten hàbits de navegació per a fins publicitaris. Per això, no es requereix, d'acord amb l'article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, el seu consentiment per a la seva instal·lació temporal durant la seva sessió de navegació.

6. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

7. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d'aquests.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

bottom of page